Tijdens deze lessen ga je samen met je kind(eren) de wereld van de paarden ontdekken. Afhankelijk van jullie voorkennis en wensen geven we invulling aan de lessen. De focus kan liggen op het leren van “paardenvaardigheden”, zoals verzorging, rijden, grondwerk, maar ook op het leren van  “mensenvaardigheden”, zoals communicatie, samenwerken, assertiviteit. In ieder geval is het een heerlijke manier om samen actief te zijn, iets leuks te doen en misschien je hobby met elkaar te delen.

Ik vind het zelf altijd erg leuk om de dynamiek tussen ouder en kind te zien ontwikkelen tijdens deze lessen. Hoe mooi is het als je kind een keer de instructeur is, en jou gaat uitleggen hoe iets werkt? Of als je samen ontdekt hoe het paard zich voelt?

Prijzen:
5 lessen van een uur kosten € 325,00

In principe zijn de lessen hier in Ellerhuizen en werken we met mijn pony’s en paarden. In overleg kun jij of je kind ook met je eigen pony of paard op les komen of kom ik evt. bij jullie op locatie.

Heb jij of je kind speciale aandacht nodig of een zorgvraag? Misschien passen de therapeutische paardrijd sessies dan beter bij jullie behoeftes.