Na dit gekke en (voor de meeste kinderen) toch erg paardenarme voorjaar waren we allemaal toe aan ponykamp. En dan ook nog op onze geweldige nieuwe locatie, waar de crossweide riep om ingewijd te worden. Werken aan je balans, leren met de clicker, een speurtocht op zoek naar het gestolen mystery-paard, voor menigeen de eerste sprong, ijsjes eten, verliefde shetlanders, op de trekker mee rijden, lachen totdat je omvalt, en dat alles bekroont door een fantastische show en de welverdiende diploma’s. We hebben weer genoten!

Bedankt aan alle deelnemers, helpers, de paarden, en ons geweldige fototeam!

We hebben goed nieuws! Ook deze zomer komt er een ponykamp!

Wanneer? Het kamp is in de week van 20 juli en duurt 3 dagen, zonder overnachting. We beginnen elke dag om 10 uur. Op dag 1 en 3 eindigen we om 17 uur. Op dag 2 hebben we een bonte avond. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen verdelen we de kids/tieners over 1 of 2 groepen. Bij twee groepen is groep 1 van 20 t/m 22 en groep 2 van 24 t/m 26 juli. Als het 1 groep word kiezen we de data die het beste uitkomen voor iedereen.

Wat? Zoals altijd draait het om plezier maken met elkaar en de paarden. We hebben weer veel te veel leuke idee├źn voor activiteiten naast en op de paarden, dus wat we precies gaan doen blijft nog een verrassing. Voor diegenen die niet eerder mee hebben gedaan, impressies van de vorige jaren vind je op deze site.

Kosten? De kosten zij 195 euro per deelnemer, inclusief eten, drinken en een leuke T-shirt.

Voor meer informatie en om je aan te melden, stuur een email naar info@katjamehlhorn.nl