Omdat één les altijd zo kort is, wil ik in de zomervakantie graag een ponykamp organiseren! Het kamp staat in het teken van een vriendelijke en zachte communicatie met het paard.

Tijdens drie gezellige dagen gaan we ons helemaal verdiepen in paarden en hun gedrag. We doen spelletjes en oefeningen vanaf de grond en in het zadel. Daarbij kijken we wat de kinderen al kunnen en gaan we daar verder op in. Maar we gaan ook nieuwe uitdagingen aan. Wie durft er zonder zadel te rijden? Zit je eigenlijk goed in balans? Kun je je paard een nieuw kunstje leren? En wie weet waar de paarden de hele dag mee bezig zijn als we niet op hun rijden? Op de laatste dag testen we onze nieuwe vaardigheden in een kleine wedstrijd.

Ook is er tijd voor leuke activiteiten waar anders nooit genoeg tijd voor is, zoals vlechtjes maken, gezellig bij de paarden zitten kletsen en, voor wie wil, helpen met de klusjes rond de paarden.

We werken in kleine groepen (4-8 deelnemers), zodat er genoeg aandacht is voor iedereen. In principe werken we met mijn pony’s, maar in overleg is het ook mogelijk om een eigen pony mee te nemen.

Voor wie?
Het kamp is geschikt voor kinderen tussen de 8 en 13 jaar, die al een beetje ervaring hebben met paarden.

Wanneer?
1 t/m 3 augustus 2017, 10-16 uur

Waar?
Het kamp is op onze locatie in Engelbert, direct naast het natuurbad met camping.

Wat kost het?
De kosten zijn 120 euro, inclusief drankjes en lunch; (er zit geen overnachting bij)

Lijkt u dat iets voor uw kind? Stuur dan vrijblijvend een email met jullie gegevens en de leeftijd en ervaring van het kind naar: info@katjamehlhorn.nl

Impressies van 2017